söndag 6 juni 2010

Falkentours2010

Igår gick turen till Falkenberg, en kombinerad cabrioletutflykt, bio och racehelg! I strålande sol rullade vi söderut, med vinden i håret och en kall i handen, en perfekt start. Tillochmed nere på Falkenbergs motorbana var det ett behagligt väder och det är inte helt vanligt i racingsverige. Efter att ha bevittnat diverse BOTT/REC/NEC-racing och konverserat halva Ducatisverige ställde vi kosan mot skrea strand för fortsatt utvärdering av cabkonceptet.

Vi passade även på att testa Pistonheadölen som vi hade i den elektrifierade kylväskan, allt till belåtenhet. A vann första plats på motorbanan, i lotteriet om vem som skulle agera chaufför hemåt. Efter ytterligare stopp i Varberg (ett måste om man skall glida med stil längs västkusten) med inmundigande av lite mat och lite mer pilsner styrde vi mot Göteborg där H väntade med färska biobiljetter till Robban-Hood.
Dagen rundades av vid strax efter två med gemensam "cortege" genom götatunneln för att sedan splitta upp åt var sitt håll i gryningen. Snabbt summerat: En helt grym dag med komplett innehåll med tanke på mat underhållning och allmänt välbefinnande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar