tisdag 6 juli 2010

Tips W1027

Såhär i semestertider går jag in och tipsar om lite blandad motorsport redan tidigt i veckan. Först ut är Svenska Ducatiklubbens anhängare som anordnar sveriges trevligaste extremistsammankomst på Mantorp. Körning torsdag och fredag, sannolikt börjar aktivisterna campera i maskindepån redan under onsdagkvällen. Varning för Grappa, fästingar och desmodromiskt katalogbitande.
Sök på Facebook så hittar du eventet där, Patrik Holmberg har startat evenmanget där.Alternativt på denne länken:  http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=132886280075933&ref=mf


Framåt helgen brakar Gatebilsträffen på Norska Rudskogen lös. Tokfest, breisladd och underhållning hela helgen. Perfekt tillställning för dig som antingen missade eller inte fick nog av oförbrända kolväten och däckrök på Mantorp! För att hitta till banan siktar man på Rakkestad som ligger söder om Oslo, brukar finnas en eller annan skylt, men kolla innan eller ta rygg på någon bil som ser ut att kunna gå brett eller innehåller fem killar i keps.Varning för solförmörkelse av däckrök, full motorintresserad ungdom, skanks och solrelaterade skador.

Läes mer på: http://www.gatebil.no/

För dig som är antingen sugen på en lite längre tripp eller vill stanna hemma så är det formel ett på Silverstone i helgen. Premiär för F1 på den något ombyggda banan. Från Abbey corner går nu banan tillbaka på den nationella sträckningen för att återansluta till den ursprungliga GP-slingan i sista kurvkomplexet. Förhoppningsvis blir det underhållning, men man vet aldrig. Banan lär vara relativt grön, så tiderna kommer att bli bättre ju fler varv som läggs. Om du blir kvar hemma rekommenderar jag BBC's utsändningar varmt, kunniga kommentatorer och initierade experter som får med det mesta i sina refferat.Varning för Fisk i tidningspapper, viptält och Ejjje Älgh.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar