söndag 4 juli 2010

Gatebil Mantorp

Tillbaka hemma i A-gravy igen efter en spontanspäckad helg. Drifting på Mantorp, riktigt roligt! Solen sken och hettan var tryckande, men det hindrade inte driftbilarnas framfart på banan, en eller annan bil och förare kanske gick lite varm, men det är lätt hänt under trettiogradiga förhållanden.

 Best in show kan lätt delas ut i flera klasser:
Om vi börjar med drifting och den som gjorde mest rök så sticker Kesokungen med sin BMW ut en smula. Kontrollerade långa linkade sladdar med en lützenlik rökutveckling, fantastiskt!
Snyggaste driftteam går till Driftmonkeys (dom hade tre röda åk som låg och tandemdriftade på D1-tävlingsinriktat sätt) Japanskt stuk rätt igenom och hög finish, vilket gillas.



Best in show stajligaste stajlingåk: PBZ's kolfiberkittade R34'a ligger bra till alternativt Realcars orangea widebody-R34. Det kan vara så att just Skyline och GTR i synnerhet alltid ligger bra till på förhand, det är en mycket kompetent och rå bil. Stor vill-ha-potential.
Realcars R34-wide får naturligtvis pluspoäng för att den rullade på banan, inte bara hal i depån alltså. Såg inga större driftingtendenser, men den har även en god portion traditionell racing och köra fort i sig från fabrik. Om JRM-dekalen på sidan berättar något om innehållet så borde det innebära att det finns gott om jos att fördela på de fyra drivande hjulen.

 Tack vare gott om vatten och faktor 20 på solskyddet klarade vi oss bra under dan, men det var hett o svettigt. Under hemfärden bestämdes det för mellanlandning hos E&E, deras pool var ett välkommet inslag i kvällsaktiviteterna. Men det återkommer jag till om i senare inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar