lördag 27 mars 2010

Club Octane

Om man gillar hojar, så gillar man Club Octane i Hol!

Club Octane är inhyst i vad som ser ut som en vanlig svensk ladugård endast pimpad med emaljerad skylt och sydstatsveranda på södergaveln. När man kliver in genom dörren möts man av ett stall, eller det som en gång var ett stall, nu huserar man motorcyklar av alla varianter här. Under samma tak bor allt från fiddy's via sporthojar till dom allra blankaste crusingjärnen. Tanken med verksamheten är att kunna erbjuda olika typer av förvaring av mc, på hel eller halvårsbasis. Förutom hojförvaring så kan du hyra året-runt-förvaring-deluxe, en egen plats att husera på, tillgång till mekutrymme och inte minst lackbox , vilket är mycket bra om man är i renoverings eller customiseringssvängen.

Som en naturlig del i allt hojåkande ligger den sociala verksamheten. Det spelar ingen roll vad du åker på till Octane Club. Här känner man sig välkommen på vad man än rullar runt på. Förutom mekande och putsande så är behovet av kaffe och avkoppling välbehövligt. Under den lite mörkare delen av året arrangeras filmkvällar och andra sociala tillställningar i klubbens hospitalitydelar.

Vad sägs om denna vyn från dom sköna fåtöljerna i "bibliotekshörnan"?

I baren kan man ta sig en kaffe eller kanske en lättare öl, i frysen kan det även finnas nåt hemlagat för den som är hungrig.


Hos Thomas och Sverker får man alltid hjärtlig service, kunniga funderingar och även lite handfast hjälp om man skulle stöta på problem. Flexibiliteten är så vid att den bara begränsas av dina fantasier. Har du ett behov, kolla med Thomas, han har lösningen på det mesta.

Kolla in klubbens hemsida för mer info! http://www.octaneclub.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar