lördag 30 oktober 2010

Birdie-nam-nam


Första prototypen i småfåglarnas välfärdspaket sjösattes idag. Med en lätt doft av nymålat och med ett tak fulare än fult så testar jag nu för att se om dom små gynnarna gillar sin nya matsal. Första matgästen blev en av de småfega blåmesarna, skenet bedrar. Vi får hoppas på att den blir en trendsätter så att dom andra varianterna också vågar sig fram. Jag har hängt deras trygga gamla vän på undervåningen så att dom skall känna sig trygga (naturligtvis mest för att locka dom till den nya panget förstås). Imorse noterades en rödhake för första gången denna säsong.

torsdag 21 oktober 2010

Wassup?

Inget bra tecken om man inte har lagt upp något sedan förra veckans helgtips... Det är mycket nu...

Denna helgen är det Formel ett från Korea, premiärracet på den helt nybtggda arenan. Lite extra spännande att titta på fri-träningarna under fredag och innan kvalet på lördag. Flera förare i topp som kan ta hem det hela. Säsong 2010 är, törs jag lova, en av de bättre på många år, och det är inte avgjort ännu!

Vad gällande helgen i övrigt kan jag bara rekommendera att bulla upp med fika framför öppna spisen, vädermässigt ser det tämligen unket ut, om man nu av någon outgrundlig anledning inte skulle gilla snöglobb och snålblåst...

fredag 15 oktober 2010

Helgtipset!

Höll på att glömma, missa inte MotoGP i helgen!
Nu håller racingsäsongen på att rinna ut, men hav förtröstan, snart är vintersporten här! Det kommer en massa härlig slalom, störtlopp, storslalom, längd, skidskytte, backhoppning etc etc... Hoppet finns kvar!

fredag 8 oktober 2010

Coola gogglar

Om man gillar prylar och actionsport så är goggles en direkt väg till ruinens brant. Om man inte nöjer sig med standardprylar, man kanske vill addera lite elektronik, skall man kolla in Zeal Optics, dom har lösningen.
Har man inte i alla tider behövt GPS i sina brillor? Nu verkar det som om att det går att få, det bästa sedan diskmaskinen och det färdigskivade brödet.

https://www.zealoptics.com/transcend/

torsdag 7 oktober 2010

and now to somthing completly different

Lights in Alingsås pågår för fullt, det är folk överallt som är ute och strosar. Noterar även att det torde löna sig att kränga trebensstativ i denne stan, för det kryllade av dom i höstmörkret.
Hög mysfaktor och något kul att hitta på om man inte har något att göra en höstkväll.


fredag 1 oktober 2010

Laidies in red

599

360

328 GTS

328 GTS

328 GTS

430